Jump to content
Forestyl

Fuji 340 prints abnormal

Recommended Posts

Probably AOM driver B channel faulty. Can see missing yellow on part of second photo. On first foto no yellow at all. Try switch Band G channels on AOM driver ( input with input and output with output ) . If after that have SOS error, then aom driver faulty.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, Minilab service said:

Probably AOM driver B channel faulty. Can see missing yellow on part of second photo. On first foto no yellow at all. Try switch Band G channels on AOM driver ( input with input and output with output ) . If after that have SOS error, then aom driver faulty.  

Just a moment please. Let me do what you just explain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you will have the same situation with the quality of prints after swapping of the AOM driver's cables I recommend checking the condition of the lasers.
Please place here the printscreens of the following menu:
1. B laser Data
2. G laser Data
3. R Laser Data
and laser Exposure check.
After that, the condition of each laser will be easily visible.
Please read more about all errors and remedies on our website:
https://minilablaser.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to reply late. Had bad internet network.

I swapped the AOM drivers connector and got uniform yellowish photos. After. Some Paper Condition Setup, got all prints ok. Have to observe the production more today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...