Jump to content
Sign in to follow this  
Geo

morning prints are very underexposed and the uniformity is not ok

Recommended Posts

I haven't had a problem with my QSS2901  minilab for a long time, now I have a problem because I don't know what the solution may be.
I know you could help me solve this.
For some time, the morning prints are very underexposed and the uniformity is not ok either, and after 5-6 hours of operation it returns to a normal operation and the exposure is normal, as well as the uniformity.
What could be the problem?
The lamp is new, the developer is ok, the MLVA lamp power supplies and Printer power supply are ok.
This week I left it overnight in a maintenance mode overnight and in the morning everything was ok.
What else should I check?

Untitled-1.jpg

Edited by Geo
add photo

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would say the probable cause is the drive voltage PCB  J390638

Does shutting the machine down and switching it off at the breaker switch for 5 mins help to clear the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...