Jump to content
laura

message frontier 330

Recommended Posts

I-2691 means solution remains in the replenishment tank. It is when the replenisher lower limit sensor detects “solution exists” .
W-2680 means number of prints exceeds limit. The integrated replenishment into the P1R exceeded the specified value.

You see these messages, if printed specified amount of prints, when should be used all replenisher, but it remain in the tank. Drain the solution from replenishment tank. Then go to processor input check ( 0624 menu ) . There should see, that replenishment tanks are empty. If still see that lower limit sensor detects solution - sensor is dirty, or faulty. Clean sensor. If will not help - can be faulty sensor, connections, or CTP board.

If on processor input check see that replenishment tanks are empty then manually install new cartridge ( 0646 menu ) . Check replenishment rates ( 0621 menu ) . Also calibrate replenishment pumps ( 0640 menu ) . If some replenishment pump doesn't work - clean, repair, or replace it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On your picture P1R, P2RA, P2RA lower sensors still see chemicals.

If you see W-2680 that means on minilab where printed specified amount of prints, when should be used all replenisher, but they remain in the tanks. Check replenishment rates ( 0621 menu ) . Also calibrate replenishment pumps ( 0640 menu ) . If some replenishment pump doesn't work - clean, repair, or replace it.

After that drain all replenishment tanks. Return to processor input check ( 0624 menu ) . There should see, that replenishment tanks are empty. If still see that lower limit sensor detects solution - sensor is dirty, or faulty. Clean sensors. If will not help - can be faulty sensor, connections, or CTP board.

If on 0624 menu all correct ( P1R, P2RA, P2RA lower sensors do not see liquid ) then manually install new cartridge ( 0646 menu ) . After that you can to print.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test pump from output check. Look with multimeter - you have voltage on pump, or not. Check pipes - maybe they are dirty and clogged. If pump is faulty - replace it. If pump will not work your BF will be bad and photo will not be processed well. Also after some amount of prints you see the same errors. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...