Jump to content

MSC100 Remove Film ERROR


zeek
 Share

Recommended Posts

REMOVE FILM ERROR   This problem occurs after the film is inserted, machine prints film and the film exits machine BUT it thinks the film is still in the machine. Machine will take NO commands at all. Must switch off breaker and start up machine again. Doesn't matter what type of film 35mm/APS only scans and prints once then machine LOCKS up. Tried cleanig the area that is Flat Black where the film sensors at the entrance is but to no avail, doesn't seem to be marred(no scratches on the Flat Black) Any assistance would be Greatly Apreciatted. Thank you in advance.

Link to comment
Share on other sites

Yes, Tried cleaning the sensors also but to NO avail. We run a D-Carrier on this machine also and when we switch back to 35mm prior to shutting down ( No film in machine ), insert the 35mm carrier same problem.  *** Remove Film from FEEDER Error ***  , machine has to be switched off at the Breaker in order to activate the Shut Down sequence.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...