Jump to content

QSS 32, Green Exposaure,


Guest
 Share

Recommended Posts

Hi Experts,

I just had a problem in QSS 32, That paper coming in a green color. even if I print a media or do paper setup. It is Laser type B1, I'd replaced a new Image Processing PCB, New Printer Control PCB, NEW AOMs, New Digital ICE Pcb.  there is no error for laser and more over Laser look good in "Input " mode.

The problem is that I dont have Intial Setup disks for this machine as it is rebuilt.

Link to comment
Share on other sites

Oops! I didn't understand you well, did you get green on unexposed area, or just your test pattern prints are greenish? If the second... you are thinking right about initial setup. To do this you have to go to service menu with a service diskette 3,5''. Send me e-mail with a detailed explanation of your problem, I'm able to help you at least with a service disk.

And please send a scan to visualize the problem...

laserepair@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Service Disk? I dont need a service disk. It is over all green, No image,  even unexposed are is also green. there is no test patteren. When I print from media or film, ALL prints ( no image) paper come green. If you have intial setup disks, please email me at spectrumcolors@rogers.com

thanks

Link to comment
Share on other sites

spectrumcolors,

If you have green on unexposed area, and you have already exchanged AOM drivers - more likely this is contamination of lasers problem. I've got before similar twice on 3301 machines, never on 3201 but the laser units only look different to fit different layout, the guns, polygon and other stuff are the same generation. It's look like Blue and Red laser guns both are not cut by acousto-optical modulation system and go out directly to the feeding paper.

Just tell me, this came after reinstallation of laser unit, or you have find this after nobody touch machine, just next good pictures produced?

Link to comment
Share on other sites

well Friends, I'd found the problem it was Laser Synchronous. I'd fixed it and now it is is working fine. but you know the problem is now with the colorimeter. It printed 22 lines but it calculated 23 times. Can some one tell why it so?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...