Jump to content

Agfa Dlab1 Lvds Board


markothegreat

Recommended Posts

Can anyone get me out of a jam !

I was moving my Agfa Dlab 1 and decided in my wisdom to take off the paper cabinet at side to reduce size .this was straight forward just a few nuts loosened with allen key.

when I put back on the side cabinet it all slotted back together perfectly.... it worked fine 1st time I went to use it but now it wont let me print any negs!

it keeps coming up with LVDS board not initialised

all other functions are working perfectly....

any help MUCH appreciated...

Link to comment
Share on other sites

Please ignore last dum post.....

I found IPU and measure power supply and sure enough the volage was 4.88v...So I suspect you are right

I will change the power supply...have seen an engineer do before...however Im not an expert ..

Do you know what type of power supply I need ..Ive been on a few pc suppliers websites and there seems to be different watage on some!

Thanks again Takis for your help

Edited by markothegreat
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...