Jump to content

focusonimage

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About focusonimage

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

focusonimage's Achievements

Member

Member (3/10)

1

Reputation

  1. what kind of developer starter are you used for tank solution?
  2. If you have paper control strip, check if your process is good. Emulsion data shows a big problem on Red, and correction data isn't enough to obtain the gray balance. How old are your calibration plate? White patch is pale and black is reddish-brown? What brand of paper and profile version do you have?
  3. check Exposure belt # 5 at exposure advance unit, bearings and motor
  4. 268-02.pdf Check if replenisher supply its ok, probably sensor level lost sensitivity, or water mixing is too short to reach level.
  5. QSS-30 detect the time elapsed in each cut, old motors lost speed and if sensor can reach between the range of time alarm appear. You need to change the cutter motor.
  6. I do not remember well, but E6 yellow stain appear when color developer starter isn't added or the solution had a pH too high.
  7. Mike: probably the drivers didn´t upgrade for the LVDS/ARCNET 1) I quit the QSS Software installation 2) Unistall current drivers for cards 3) Unistall the hardware(NKC cards) in device manager and phisically 4) Restart and Install QSS software 5) Install boards Restart computer and drivers were installed. good luck!
  8. Hi 5rako, do you want to share it? leirbagxer@gmail.com Thanks in advance
  9. check at this http://www.laserepair.info/laserunits.shtml daily appear
  10. You need to confirm if the D541 is working (via I/O check) that alarm occur when sensor does not detect paper's leading end within a specific time after the paper has been fed from first feeding section. If the motor is working in both direction without control, you need to change the PDC20 board.
×
×
  • Create New...