Jump to content

wmphoto

Members
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

    Never
  1. i have a noritsu 2901sm and for some reason the scanner bulb turns on and then turns off tHEN WHEN I feEd in a negative this is what i saw PLEASE HELP ASAP
  2. HI THANK YOU FOR THE INFORMATION I DID THE TEST AND I HEARD THE MOTOR ROTAING AND MAKING NOISE FOR ABOUT 15 SECONDS THEN IT STOPPED? SO DOES THAT MEAN THAT ITS THE TORQUE LIMITER THANK YOU IN ADVANCE
  3. hi thank you for the informaion I did order the part today For some reason my tech said he changed the part with the motor which i wasnt aware of Ill double check when i get the part Can you please tell me where the torque unit is?? He said that the PCB IS CONTROLLING THE MOTOR FUCTION IS THE PROBLEM Im CLUELESS AT THIS POINT THANKS IN ADVANCE I APPRECIATE ALL THE HELP
  4. I have replaced the motor unit BY A TECH since it was broken AND because of the error message and for some reason the im still getting the error message exposure advance hold error 6053-0001 I was able to go into input chek mode printer exposure advance section and the exposure advance unit fix sensor 1 & 2 both show lite and the exposure advance unit move sensor 1 shows dark 2 shows lite I HAVE NO CLUE WHAT THIS MEANS OR WHAT TO DO AT THIS POINT THANK YOU IN ADVANCE
  5. hi thank you for the information can you plese tell me where i can test the 2 flag sensors in oinput check mode and lock unit is moving in the output chek mode i believe its FUNCTION MENU EXTENSION MATIENCE INPUT CHECK PRINTER OR PROCESSOR THEN I DONT KNOW WHERE TO GO FROM HERE
  6. HI I WAS TOLD THAT THE PROBLEM COMES FROM THE PCB BOARD THAT NEEDS TO BE REPLACED? IM NOT SURE IF THAT SEEMS CORRECT
  7. hi for some reason my noritsu 2901sm keeps giving me an error message 6053-0001 EXPOSURE ADVANCE UNIT HOLD ERROR. I REPLACED THE MOTOR DRIVE THAT WAS CRACKED BUT FOR SOME REASON THE error message wont go away PLEASE HELP THANKS IN ADVANCE
  8. how do i get into the service mode of the noritsu 2901?
  9. thank you! i will definately try this and hopefully it will work! ill keep ya posted!!
  10. hi for some reason i keep getting error message 135 dx sensor 3 error message on my noritsu 2901sm machine i have cleaned the sensor and have blown out the mask Im not sure what i can use on the sensors to clean it ???? or if theres any other suggestions how to clear this error! THE ERROR MESSAGE IS 6414-0005 PLEASE HELP ASAP! THANK U IN ADVANCE!!
  11. OK THANK YOU i was able to replace to poppet valves cleaned and flushed out the tank and rack and when i mixed the chemistry into the working tank i got a little of the film back on top of the chemistry but after 15 min i pulled out the filter an this what it looks like
  12. thankyou for the informaion! and yes for some reason the STANDARD REPLISHMENT AMT SETTIING READS: BF-WATER 0.01 but i also saw that i am not to change the settings accordingly to the instructions i got from the machine! I am clue less of how to fix this problem??? How do i get the correct settings? From Kodak or someone who has knowledge of this? THANK YOU IN ADVANCE!!
  13. hi thank you for the information i idid the pump out for the bleech and this is what i got: bf-a 35 ml bf-b 35ml bf-water 20 ml do i update the amounts in the pump out amt settting: here it reads: bfa 31.1 bfb 30.8 bf water 15.0 BUT THE STANDARD REPLISHMENT AMT SETTIING READS: BF-A 10.80 BF-B 15.60 BF-WATER 0.01
  14. HI for some reason my bleach in my noritsu 2901 sm has a film in it. When i change the filter it is like a chalky tan film on it I have attached a photo!
×
×
  • Create New...