Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fuji'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Site News
    • Site News - CLICK TO VIEW
  • General Area
    • Digital - CLICK to enter our Digital discussion boards
    • General Chit Chat forum Section CLICK TO VIEW
    • Non Photographic
    • Other Areas
  • Mini-Lab Equipment
    • Noritsu Help and Support
    • Fuji
    • Kiosks
    • Wide Format Printers forum CLICK TO VIEW
    • Kodak
    • PhotoMe/Kiss
    • Agfa
    • Fotolusio Forum Section - CLICK To View
    • Doli
    • Marko Line / Gretag
    • Konica
  • Kodak Express
    • KEX Public Forum
    • KEX Private Area

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. Grretings. I have a Fujifilm DL650 drylab. We have some lines apperaing on the prints unless we print at maximum quality. We need a backup of the configuration from any other DL650 with software version 4.2. It would be great if anyone could share it with me. It's a small 25 kb file. This might solve the problem.
  2. Hi Where can i find a copy of software order-it for my kiosk Fujifilm Thanks
  3. i everyone i have this problem, the black color looks blue and lost the contrast, and yellow doesn't look degraded the photos look opaque, and the black/white yellow. do you know why this hapenns? what can I do? thanks
  4. Hi! I'm thinking about buying a Fujifilm Frontier SP-3000. However, I need to know if it will aqquire som additional costs. I attached the picture the seller has in the listing. He says that the scanner does not come with a PC, due to the fact that the PC was sold with the machine it was connected to. I'm assuming he had a printer connected to it, and that the machine was sold along with the printer? So from what I understand this is a scanner with no computer. Is is hard to connect a new computer and install the drivers? What will the additional cost be? If anyone has any idea, I gladly appreciate some help. As I said - I'm new to this and doesn't know much about it. But I'm hoping someone in here knows. :-) - Matt
  5. Hi, i've problems with this error and i can't find a service manual for this minilab. This problem start this day and i can't print any picture. I don't know how fix it.
  6. Hi minilab community, I got a frontier 550 and i can use a computer with Win7, WinXP and Win2k but I don't really know where to find out all software that I need to install. I need probably MS01 (but i don't know the version). Does anyone know where I can find the software + installation documentation that i need ? My email is : acf75019 @ yahoo fr (please remove space and add a dot between yahoo and fr) Thanks in advance for your response. Bernard
  7. after being shut down for the last 6 months due to covid, we needed to drain/refresh our frontiuer chemistry. our notes from 12 years ago when we last did a mix from scratch said to order 4 kits, so we did (CP48, 600012445 and 600012438) each kit comes with 4 bottles, 2x part A and 2x part B, the instructions say "add 1 bottle" so the question is, instead of ordering 4 kits, should we have only ordered 2? do the 2 small bottles of A and B in the kit add up to 1 bottle, or were we right to order 4 kits, as we apparently did in the past? called Fuji for clarification but apparently no one there can answer the question after waiting 2 days.
  8. Thanks in advance for being patient with a new member who's just getting started in an area of photography for which I have very limited previous experience. I'm working with someone right now who has a Fuji SP2500 scanner that was previously configured and working for standalone operation. It's networked to a Windows 10 HP laptop running PIC 2.6 and something called FES in a Windows XP virtual machine under VMWare. All of this was working fine until mid-November, at which point it inexplicably stopped. I've been trying to help them get it back up and running, but don't have expertise on the equipment. I have a lot of experience with computers and electronics in general, and am old enough to have used NT4 and XP when they were new. When the scanning computer starts up, I get this message: I-595 Connect to Imaging Controller for updating data. When I click [OK], I get this error: W-1531 F-DI device registration failed. Check the network connections. Press {Retry] to retry or [Cancel] to cancel. Retrying doesn't help. If I cancel, I can get the scanner to go through what seems to be a series of calibration steps with a film carrier in place. I've checked the network cables and connectivity. Both machines can see shared drives on each other and move files back and forth. They each have a DHCP assigned IP address, and canned be pinged from each other successfully and consistently. Both are assigned to the same Windows Workgroup (MICSGROUP). For the life of me I can't figure out what might have changed to make it all stop working. My colleague doesn't have any disks, and the person who set this up originally is no longer available. I was able to find a folder with what looks like installers for PIC 2.60.0034 and Fuji Personality Disk 2.6. The scanner is attached to a Toshiba 5600FF computer. My colleague also has another one of these scanners that was never configured for operation, but that uses a Toshiba G10 computer. I fired that one up long enough to make sure the computer works (it does). I swapped the computers between the two machines to see if it would help, and it didn't. That machine is available as a source of spare parts. I have some old PC's that run Windows XP natively that I could configure for this project if that would help. I don't see how running PIC in a VM would make this fail when it previously worked, but I'm willing to try anything. If anyone has or can give me detailed instructions for diagnosing and repairing this problem or starting from scratch, I'd be very thankful. If there's someone or someplace I can get the correct software to make this happen, I'd be very glad to know that too. I've had poor luck finding enough information to get this going, and I'm hopeful this group's knowledge and experience will get me on the right path. I'm glad go back and get more information off the machines if that helps. Any advice would be gratefully received.
  9. Hey folks! Last week I picked up an SP2500 from a lab that had closed in Cleveland. When going to set it up I am getting an error W-1531 saying that the F-DI device registration failed, check the network connections. I currently have the main imaging controller pc that is part of the sp2500 connected to a Ethernet switch and also have the PIC that is running software version 2.6 connected to the Ethernet switch. Using windows I am able to see and access both computers but I continue to have the device registration error. The only part of the setup that I didn't get was the network hub. Are there settings that I need to change since it is using a new hub? I looked in all the options I could find and nothing. I have also restarted both units and even swapped in a new hub/router just to see Any help would be awesome
  10. I'm using stand-alone sp-3000. I found this mark in every frame.. I can't figure out since when it started happening. I found out that this only happens when I use NC100AY carrier... when I scanned the same strips with MFC carrier, there's no mark. Anyone who has experienced similar problem???
  11. Hello, I am the owner of Negative and Print photo lab in Detroit, MI. We bought a Fuji SP3000 through CRES Imaging in Washington that came from Dublin, Ireland. The whole process has been somewhat of a nightmare as we bought the scanner two months ago and just received it Friday. Anyways we unpacked everything and turned it on. I went through the Pre Operation check and got the error "Connection to the Imaging Controller Failed. Check the Network Connection." I clicked OK and saw a box saying "E-1775 1st service menu not found. Check the service menu setting file." I've been reading a lot about needing a separate computer with a PIC running a software called C4C5 on it so the scanner can export the files to the separate computer. The problem is I have no idea how to set this up and would be extremely grateful for any and all help. Respectfully, Suraj Bhamra
  12. Hi. I have a problem with the Fuji 570 machine, it suddenly happened that the machine does not print photos continuously, more precisely, until it does one dimension of the photo, it does not start working on the next dimension. It waits for one dimension to come out, and only then does it start printing the next dimension.
  13. I'm looking for a replacement keyboard for our Fujifilm 362B film processor, as quite a few buttons don't work anymore. Should be the same part as for 360/362/560/562. Part no. 128G03609A. Checked with Fuji and keyboard for 363/563 won't work. Have tried suppliers in Norway, Poland and Ukraine with no luck so far.
  14. Hi, I'm recently using SP-3000 for my rolls. I wonder how I change the default setting for order Id which is basically "A". I explored the whole menu but I couldn't find it.
  15. Hi everyone! We bought a second hand film minilab Fuji FP-230b. It was cleaned and reconditioned and would like to start it as soon as possible. We're in Romania and could not find Bleach starter. All the other chemicals are good to go. (all chemicals are kodak ) Is there any way to use the machine without the starter? Like a recipe to diminish the bleach power with more water or something?
  16. Hello there everyone. Last Friday we replaced the IEEE 1394 from the FMPC and the FMA20 of the Frontier 370 . All is working well except that at the end of the day, when the Frontier shuts down after cleaning, the FMPC suffers some sort of strange crash where all the connections to the FMPC are cut down. The USB ports are disconected (and if i reconnect the USB devices they no longer appear connected, no matter if i use a wireless mouse or a keyboard) the Ethernet port too. We have to hold the Power Button to turn it off forcibly. We tried running the shutdown.exe with a 90 second delay but its not helping around. The thing is worrying me is that turning off forcibly the FMPC will damage the HDD anytime soon and Fujifilm Mexico did not want to give us the software for installation. I think something is wrong with the new IEEE 1394. The FMA20 should not make a PC crash. Any idea what to do? I can't even use a keyboard. The Optiplex 780 has no other ports like the PS2 or the other one.
  17. Hi, I'm considering getting FP363SC on ebay. I wonder it works for 120mm and 135mm.
  18. Hi everyone, This morning our minilab crashed. It happend when we put in the leadercard for the test drive. When it was half way through the n1 bath we heard a rumble and than the machine turned completely off. We can't turn it back on. Do any of you maybe have an idea what might be the problem? Is it a fuse? Is it the n1 bath? The heater? Hope anyone can help!
  19. Hi, does anyone have the install files for MS13 Lan Spooler software? I would greatly appreciate if anyone could send it to me. Thanks.
  20. hi there i am using frontier 7900 . processing time was 92 sec dry to dry . from few days it is shifted to 128 sec the processing motor is working on low speed , need help want shift it to 92 sec. thanks
  21. When printing using the Frontier 570, the papers jam in the head and dryer section. The rollers suddenly stop spinning and make a noise, like they are forcing or something. There's no gears broken, it has been verifed over and over. Many have been changed too. If the cover of the drying section is removed, the rollers of the head seem to spin more easily, but if i touch the black rollers where the paper get out, pressing them to slightly make a resistance, those rollers stop spinning and it make a loud jammed noise. It seem that using sillicone spray on the plastic parts where the shaft of the rollers are supported help for a bit, but the problem come back. My assumption is that something somewhere is old (the machine have 10 years) and create a resistance on the rollers. When paper have to be moved, it is simply too much for the motor whole head and dryer unit. Anyone experimented the same problem, and could pin point me to a solution?
  22. Hey there everyone. The color of the photos has been looking kind of washed and lack luster. I checked the I/O screen and it looks like this. The machine has not prepared a cartridge in some time and we think its because its the cartridge level that has been making some conflict or something over here. What can i do to make the machine prepare the cartridge? I clicked on "Normal" at the D741 Cartidge Normal or Reverse. Not sure what can i do now or how to make the machine start preparing the cartridge
  23. Hi, about a year ago, the AD100 densitometer started to read abnormally. All the prints condition setup turns to cyan. So, I connected an AD300 and all works fine. But I want to keep de AD100 alive. A memeber of this forum send to me this link to purchase the replacement lamp: http://minilab.com.ua/shop/product_info.php?products_id=271547&language=en This item is not in stock now but the seller told me I have to pay it before and wait 3-4 weeks till the lamp arrives to his country (Ukraine) from Japan. - Does anybody bought any spare part to this seller? - Anybody change the AD100 lamp?
  24. Hi all, Anyone have any experience buying used Fuji 570 minilabs in Singapore, or even Malaysia or Bangkok Thailand at a stretch. Im working in the UK and im not so familiar with the local market place for used minilabs in this area. Thanks, C.
  25. Hi. I need to install lp2000 printer in standalone mode. All I have is the printer. I want to buy needed software Can you help me?
×
×
  • Create New...