Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fuji frontier'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Area
    • Digital Discussion Boards
    • General Chit Chat
    • Non Photographic
    • Other Areas
  • Mini-Lab Equipment
    • Noritsu
    • Fuji
    • Kiosks
    • Wide Format Printers
    • Kodak
    • PhotoMe/Kiss
    • Agfa
    • Doli
    • Marko Line / Gretag
    • Konica
  • Kodak Express
    • KEX Public Forum
    • KEX Private Area

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hi, Can anyone PLEASE help? We have a Fuji Frontier 355. The machine needed a new chemical pack adding. After adding the new pack, the chemical pack emptied as normal, but then came up with this series of error codes - 1. Error code E-2675 "P1R replenisher cleaning or dilution valve abnormal. Please consult technical representative. About 380 3R-size sheets can still be printed wihout rep" After printing a little while longer it came up with error code 2. Error code W-2680 "Number of prints exceed limit. Stop printing" I have taken apart and cleaned the two float switch valves in the photo attached (ringed in green) but it stills comes up with this error, and we cannot print !!! The other attached photo, shows the P1R upper level and lower level have a "yes" next to them, which suggests they are fine according to the processor input check list. Is there anything else I can do ??? Do you think one of the two float switches need replacing (which I am finding a nightmare to get anywhere)? ANY HELP WOULD BE APPRECIATED. Regards Michael
  2. Thanks in advance for being patient with a new member who's just getting started in an area of photography for which I have very limited previous experience. I'm working with someone right now who has a Fuji SP2500 scanner that was previously configured and working for standalone operation. It's networked to a Windows 10 HP laptop running PIC 2.6 and something called FES in a Windows XP virtual machine under VMWare. All of this was working fine until mid-November, at which point it inexplicably stopped. I've been trying to help them get it back up and running, but don't have expertise on the equipment. I have a lot of experience with computers and electronics in general, and am old enough to have used NT4 and XP when they were new. When the scanning computer starts up, I get this message: I-595 Connect to Imaging Controller for updating data. When I click [OK], I get this error: W-1531 F-DI device registration failed. Check the network connections. Press {Retry] to retry or [Cancel] to cancel. Retrying doesn't help. If I cancel, I can get the scanner to go through what seems to be a series of calibration steps with a film carrier in place. I've checked the network cables and connectivity. Both machines can see shared drives on each other and move files back and forth. They each have a DHCP assigned IP address, and canned be pinged from each other successfully and consistently. Both are assigned to the same Windows Workgroup (MICSGROUP). For the life of me I can't figure out what might have changed to make it all stop working. My colleague doesn't have any disks, and the person who set this up originally is no longer available. I was able to find a folder with what looks like installers for PIC 2.60.0034 and Fuji Personality Disk 2.6. The scanner is attached to a Toshiba 5600FF computer. My colleague also has another one of these scanners that was never configured for operation, but that uses a Toshiba G10 computer. I fired that one up long enough to make sure the computer works (it does). I swapped the computers between the two machines to see if it would help, and it didn't. That machine is available as a source of spare parts. I have some old PC's that run Windows XP natively that I could configure for this project if that would help. I don't see how running PIC in a VM would make this fail when it previously worked, but I'm willing to try anything. If anyone has or can give me detailed instructions for diagnosing and repairing this problem or starting from scratch, I'd be very thankful. If there's someone or someplace I can get the correct software to make this happen, I'd be very glad to know that too. I've had poor luck finding enough information to get this going, and I'm hopeful this group's knowledge and experience will get me on the right path. I'm glad go back and get more information off the machines if that helps. Any advice would be gratefully received.
  3. hi friends, I have problem frontier 570 evaporation correction from 2-days the printer not ready P2RA , P2RB pumps always working someone help me please thanks
  4. Hi friends, please somebody know if the ctp22 and ctp24 are compatible, is possible use the ctp 24 in a frontier 330. thanks in advanced for your help.
×
×
  • Create New...