Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fuji'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Area
    • Digital Discussion Boards
    • General Chit Chat
    • Non Photographic
    • Other Areas
  • Mini-Lab Equipment
    • Noritsu
    • Fuji
    • Kiosks
    • Wide Format Printers
    • Kodak
    • PhotoMe/Kiss
    • Agfa
    • Doli
    • Marko Line / Gretag
    • Konica
  • Kodak Express
    • KEX Public Forum
    • KEX Private Area

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. Hi, about a year ago, the AD100 densitometer started to read abnormally. All the prints condition setup turns to cyan. So, I connected an AD300 and all works fine. But I want to keep de AD100 alive. A memeber of this forum send to me this link to purchase the replacement lamp: http://minilab.com.ua/shop/product_info.php?products_id=271547&language=en This item is not in stock now but the seller told me I have to pay it before and wait 3-4 weeks till the lamp arrives to his country (Ukraine) from Japan. - Does anybody bought any spare part to this seller? - Anybody change the AD100 lamp?
  2. Hi all, Anyone have any experience buying used Fuji 570 minilabs in Singapore, or even Malaysia or Bangkok Thailand at a stretch. Im working in the UK and im not so familiar with the local market place for used minilabs in this area. Thanks, C.
  3. Hi. I need to install lp2000 printer in standalone mode. All I have is the printer. I want to buy needed software Can you help me?
  4. guys, i got this message E-2529 on my FR340...i read the solutions in other user's topic about 2529 to switch the G and B cable on AOM...then i've already switch the input and output of G>B and B>G...but the 2529 still popup...i run the optimal GB temperature but both of them's status is OK...then i run diagnostic, all is OK except no.13(image of LDA from GMB)...please guys i need your help...is that aom or laser or ldd22 pcb ? thanks a lot for ur replies guys !!!!
  5. Hi, I have a Frontier 370 V 7.7 connected to MS01 V 4.2 via scanner. O would like to know about hardware and software for stand alone function. Thanks.
  6. Hello, I am getting the "Input Main Data 052-01" screen and do not have the floppy for it. I had someone send me the service .dat and I loaded that onto a floppy, however, I still can not access service mode. Help? All on a Fuji FP150SC
  7. Hi, the last days i've been searching the AD100 auto densitometer lamp and a kind member, 'minicab service' of this forum sent me this link: http://minilab.com.ua/shop/product_info.php?products_id=271547&language=en Any of you purchase some products in that shop? I have no experience shopping without PayPal payment method. Thanks!
  8. Hi people, Maybe its a silly question... but why not to ask? I want to delete 2 unnused user accounts ("x" and "xx" as show on the photo i've taken) on SP2000 PC Frontier 350. This accounts were created by the former owner of the minilab and we don't need it anymore as SE2 have all privilegies to acess the menus. There is a way do that without formating? Just because its anoying to see these "phanton" accounts every time that I need logging on.
  9. Hello, I have a well used Fuji Frontier 375 that is making the white un-imaged (blank) parts of the photo paper turn out with a yellow tint / cast. P1, P2, PS drained, cleaned and replaced, Filters replaced. Once chem was replace it was printing white as white again = all good, but over 12 hours of use the yellow tint returned and also black on daily condition test print have now a blue shade. Machine uses Tetnal CP48 replenishers
  10. I have the banding problem on F570. First the banding suddenly appeared all over the prints, the lines are perpendicular to the feeding direction. So the steel belt motor and the bearings in sub-scanning unit were replaced. The banding was mostly gone but there is still a small area of it left that cannot seem to be got rid of. The area starts quite exactly 1.5 inch from the leading edge of the paper, and is 0.5cm wide (3-4 lines). What we’ve tried so far are: - Replaced sub-scanning bearings and steel belt motor - Replaced the steel belt, adjusting the tightness. - Replaced the LDD23, AOM driver - Replaced RAM on image box - Grounding is ok. The lines are still there. It has been 2 weeks and I already had two teams of technicians working on it yet cannot seem to figure where the problem lies. Please help.
  11. I have a DL650 Pro by Fuji, and the prints are coming out with a slightly green tint. How do I fix this issue? Please, help is appreciated!
  12. Hello everyone. My problem is that I have to do a paper condition setup every 100 or more prints. So i have to do it over and over every day. Any suggestion for the problem source. Thank you
  13. Hi! I'm printing on my frontier 370. I have some white lines on the prints, all sizes. They are parallel to transport. All optics of laser unit were cleaned with a camel hair brush, soft swab and anti static microfiber for optics. Also the mirrors were cleaned (some dust on them) but I didn't clean the polygon. The filter of the anti dust fan is full of dirty (it is no more white, I never replace it) After the cleaning, these white lines changed the position on the print. They are visible only in uniform and half tones backgrounds (for a common costumer are not visible). What more a have to do to solve this issue???
  14. Hi everyone, I own a Fuji Frontier SP3000 and wanted to upgrade the software, so I've cloned the Hard Drives from a friend, one for the scanner PC (toshiba) and another for the PIC software. At my friend's SP3000 both machines connect with each other, as well as with the scanner, just fine. On my install both machines boot, all drivers are properly installed and I can ping both machines, this means the PCs are communicating fine with each other. But the scanner PC (the toshiba) when booting, the fuji software gives me 1st the X-4299 error and after that the E-4213 error (error images attached). As far as i can tell it never comunicates with the scanner, there's no carrier warm-up noise as usual, and the software never fully loads. Hopefully I'm not forgetting any detail, but feel free to ask me any questions. Any ideas would be really appreciated!! Thanks in advance! Edgar
  15. Hi I need help, After printing few photos i get this error *E-2608 Communication error occurred in printer( GMC23-CTL23)* I restart the machine it works but after like 5-7 prints it stops working and shows the same error.
  16. Hello, I have a Frontier 370 with error 2529. I just change R and G cables, I checked fans and connection, but the error continues. Now I want to calibrate the laser mirror, but I dont know how to do it, could you help me? Thanks a lot!!!!
  17. i want Ms01 , i was had it in my last pc but i can't reinstall it is there any help ??
  18. I'm looking for MSP48 for an DX100 printer and MS01 4.2 Thanks in advance
  19. I have a friend who recently bought an SP-2500 scanner that is set up to be used stand alone. But he keeps getting an error that says "Optical adjustment/maintenance" " AE error occurred" He was told that it is probably an issue with his bulb. He got a new bulb, but still gets the error. What steps should he go through to find the cause of this issue?
  20. we was updated this kiosk, buy from a second hand but no system media included and no customer card, mistake from us no check that , but some one give us a some update media files, we start updating the machine from 8.4.5, then 8.7.4 then to 9.6 but lost power AC and then shut off, and now no system boot and hdd, now we need replace the hdd, , but no system media backup, no cd, no customer card, to reinstall. Any one can send a hdd full backup/ghost of your order-it????? have updates files 8.4.0 to 9.6 if someone you can help us or need it. evanthul127@gmail.com
  21. Does anyone have to share or sell msp51 ? It is used to connect Epson ploter to MS01 system bolllllle@yahoo.com
  22. Hello everyone! I own a frontier 370. All my prints come out to be darker and redder on one half of the print. So on a single print, one side can be significantly lighter and more red, and this is problematic especially when I have to print multiple images on a sheet because the color difference between them would be completely obvious. On larger prints like 8x10s, screen lines are obvious on plain gray (or any dark colors) areas. What could be the cause of this problem? Thank you!
  23. hello, who can help to find miroir lazer frontier 350 for sell
  24. passe199

    Ms01 Ms16 Ms18

    i have Ms16 (6 frame preview), MS15 (Variety Template) MS18 (Skintone) if someone need it please email/message me! i'm not selling it! it's free! but if someone have MS01 (any version) i really need it, because i'm working whit C4/C5 on Windows XP right now, and i want to upgrade
  25. error w-2564 frontier 570 help me
×
×
  • Create New...