Jump to content

aiden_west

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About aiden_west

  • Rank
    NooB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello all, I recently acquired a V30 RA and mixed fresh flexicolor LORR chem after cleaning the racks, rollers, tanks, and flushing the machine a couple times with water. Ive been having a few issues. 1. I get error 24, ALL pumps being tripped. they seem to be working fine. This error doesn't always occur. It 2. Probably a typical occurrence but I find that my fix 1 takes ages to warm up. Just wondering if other people experience this and if not is there a solution to increase speed. 3. the most important issue. I ran 1 roll of 35mm (xp2 illford b&w c41 - running some expired kodak gold now) and 5 or 6 control strips and I have found a weird light leak. I will attach the photos but it seems to not be loading into cassette or fogged control strips because I did the roll of 35. Doesn't look like chemical issue. Weird magenta unaligned sprocket marks. I even got some on the edge of frame 31 so it is not just the beginning of the roll. I am curious if anyone else has experienced this. Any help or advice pointing in a new direction would be much appreciated. Pretty stuck at the moment. Aiden
  2. We just need someone to host so these PDFs can be always available to everyone, without emails
  3. I am also looking to purchase a V30 RA or V50 RA. Located anywhere in the USA or Canada.
  4. Did you happen to find it? I am in need. Just got one coming in the mail. Thanks, Aiden
×
×
  • Create New...