Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Fuji Frontier 375'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Site News
    • Site News - CLICK TO VIEW
  • General Area
    • Digital - CLICK to enter our Digital discussion boards
    • General Chit Chat forum Section CLICK TO VIEW
    • Non Photographic
    • Other Areas
  • Mini-Lab Equipment
    • Noritsu Help and Support
    • Fuji
    • Kiosks
    • Wide Format Printers forum CLICK TO VIEW
    • Kodak
    • PhotoMe/Kiss
    • Agfa
    • Fotolusio Forum Section - CLICK To View
    • Doli
    • Marko Line / Gretag
    • Konica
  • Kodak Express
    • KEX Public Forum
    • KEX Private Area

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, I have a well used Fuji Frontier 375 that is making the white un-imaged (blank) parts of the photo paper turn out with a yellow tint / cast. P1, P2, PS drained, cleaned and replaced, Filters replaced. Once chem was replace it was printing white as white again = all good, but over 12 hours of use the yellow tint returned and also black on daily condition test print have now a blue shade. Machine uses Tetnal CP48 replenishers
  2. Hi, I have a Fuji Frontier 375 that wont connect. I am getting error code W-2110_FES(Printer Communication error. Check cable connections and ensure printers power switch is on). Also error code E2102(Communication error occurred between scanner and printer, command timed out). There is not scanner connected. This is a used, new to us printer. I have not been able to connect to it since I have received it, therefor I am not able to configure any software from the LPC1 Controller. It has Software Version 7.0-OX-170 on the printer itself. LPC1 Controller, version 5.08 and a PIC Controller, version 5.08. Both have been connected to a working Fuji Frontier 375 and it had no problems connecting. I have checked all wires and connections. Everything is secure, front power/standby switch is ok, 1394 wire is ok. Could this be a software configuration issue? If so, how can I access the Menu options on the LCD Read out on the printer itself. Could it be a hardware problem? I can be emailed at vram@4nsp.com. Please help! Thank You so much!!!
×
×
  • Create New...